top of page

Uw rijdend visitekaartje!

Reclame

Voertuigreclame is een eenmalige investering waar u jarenlang profijt van heeft. Uw rijdend visitekaartje wordt dagelijks gezien door duizenden mensen onderweg. Wanneer u een gesneden logo wilt of een grote full colour afbeelding, wij creëren het perfecte plaatje.

Wrapping

Wrapping is het volledig inpakken van uw voertuig met een folie naar keuze. U kunt kiezen uit honderden kleuren in glans, satin of matte afwerking. Naast de diverse kleuren is een volledige full colour geprinte wrap met uw eigen afbeeldingen ook mogelijk.

Paint Protection

Uw voertuig beschermen tegen o.a. steenslag, krassen en vliegen kan met de glasheldere lak beschermende folie. De speciale folie wordt onzichtbaar aangebracht op bumpers, motorkap, spiegels en alle andere delen waar bescherming nodig is..

Window Tinting

De ruiten van uw voertuig kunnen in diverse gradaties getint worden met speciale glasfolie voor voertuigen. Wanneer u een zonwerend effect of volledige privacy wilt creëren kunnen wij u hierin adviseren. De montage wordt vakkundig uitgevoerd met de juiste type folie.

Wagenparken

De juiste voertuigreclame kan versterkt worden door herhaling. Door op uw gehele wagenpark dezelfde uitstraling te voeren creëert u herkenning voor uw merk of bedrijf. Met goede coördinatie kunnen wij uw wagenpark voorzien van een nieuwe uitstraling.

Demontage

Na lange tijd van plezier van uw reclame kan het zijn dat deze weer verwijderd dient te worden. Dit kan zijn om plaats te maken voor een nieuwe uitstraling of voor verkoop. Met professionele middelen kunnen wij de reclame verwijderen en het voertuig reinigen.

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie ontvangen?

Vult u dan het contact formulier in probeer een zo duidelijk mogelijke omschrijving te geven van uw aanvraag en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Bericht ontvangen!

bottom of page