top of page

Stop de verspreiding van virussen met Coversafe folieBespaar tijd en bescherm uw omgeving met onzichtbare Coversafe folie. Het moeten reinigen van allerlei oppervlakten na elk contact is iets waar iedereen op dit moment mee te maken heeft. Dit vergt veel tijd om het grondig te doen, iets waar geen enkel bedrijf nu op zit te wachten. Om dit wat makkelijker (en tijdbesparend) te maken is er nu de folie van Coversafe®, met antimicrobiële werking. Deze folie helpt om verspreiding van virussen, bacteriën en schimmels tegen te gaan.

 
 

Hoe werkt het?

De Coversafe® folie is voorzien van minerale micropartikels. Dat zijn kleine bolletjes die op natuurlijke wijze reactieve deeltjes genereren uit het vocht dat in de lucht of bijvoorbeeld op handen aanwezig is. Deze reactieve deeltjes zorgen voor een continue microbiële ontsmetting van oppervlakken door ziektekiemen te vernietigen.

 

Laboratorium getest

Coversafe® vernietigt de meeste micro-organismen, waaronder het 229E coronavirus. Het is ook effectief tegen veel voorkomende epidemieën zoals gastro-enteritis, H1N1-griep of conjunctivitis. Alle tests worden uitgevoerd volgens de normen JIS Z 2801, ISO 22196 en ISO 21702 door onafhankelijke en geaccrediteerde laboratoria.


 
 

Toepasbaarheid

Deze dunne transparante folie kan worden toegepast op diverse oppervlakken. Denk hierbij aan (kantoor)tafels, deurgrepen, trapleuning maar ook liftknopjes of lichtschakelaars. De folie heeft een 100% natuurlijke antibacteriële technologie. Hierdoor is de folie vriendelijk voor de huid en tevens voedselveilig.

 

Na COVID-19

Buiten dat deze folie beschermt tegen COVID-19, is deze folie ook na deze epidemie nog zeer nuttig. De folie weert bijvoorbeeld ook salmonella en buikgriep. De folie beschermt 24 uur per dag, en dat voor wel 4 jaar lang!

 

Wilt u meer informatie over dit product neem dan contact met ons op. Op verzoek sturen wij u een uitgebreide brochure inclusief de testrapporten van dit product. Ook kunnen wij bij u langskomen om de mogelijkheden te bespreken. 0180 84 99 01 - algemeen@denqr.nl

#STAYSAFE #BECREATIVE

Tags: