top of page

Techniclima in een nieuw jasje!

Voor het Vlaardingse klimaat installatie bedrijf Techniclima was het de hoogste tijd om het wagenpark in een nieuw jasje te steken. De huidige belettering was op sommige bussen in slechte staat en in de loop der tijd waren er meerdere versies in omloop gekomen betreft uitvoering. Tijd voor vernieuwing en eenheid!

Aan ons de schone taak om te zorgen voor een frisse maar blijvend herkenbare uitstraling van het wagenpark. In de loop der jaren is Techniclima een gevestigde naam geworden in de airconditioning branche en heeft men benadrukt dat de herkenbare uitstraling moest blijven. Aan het logo, met het blauw voor de koude en het rood voor de warmte, mochten geen concessies gedaan worden en dit moest in zijn huidige vormgeving doorgezet worden.

Wij hebben een verfrissend concept gemaakt voor de uitvoering van de reclame welke op meerdere voertuigen toepasbaar is. Het meest opvallende is de curve uit het logo die in een hele mooie mat grijze folie op de zijkant van de wagens terugkomt. Om een nadrukkelijkere toelichting te geven op de diverse werkzaamheden die Techniclima uitvoert zijn deze op de zijkant en achterkant van de wagens duidelijk vermeld. Op alle wagens zijn nu dezelfde kleuren folie toegepast en hebben we in plaats van zwarte teksten een moderner donkergrijs toegepast.

In een korte periode hebben we de bestaande belettering op de wagens verwijderd en de nieuwe reclame aangebracht. In overleg met de klant hebben we een passende planning gemaakt waardoor elke wagen maar 1 dag door ons in gebruik was en de monteur s'avonds de auto weer mee kon nemen.

Het wagenpark van Techniclima is in een nieuw jasje gestoken en kan 2018 met een frisse blik tegemoet gaan!