top of page

DENQ'R blog Beachflags


Tips voor jouw perfecte beachflag Wie denkt dat beachflags alleen maar op het strand gebruikt kunnen worden heeft het goed mis. Beachflags zijn multi inzetbaar en trekken in allerlei situaties de aandacht van de bezoekers. Zo komen we beachflags vaak tegen op festivals, braderieën, beurzen en andere evenementen waar je tijdelijk op wilt vallen. Maar niet alleen op evenementen komt een beachflag goed van pas ook bij restaurants, winkels en andere gelegenheden waar het niet mogelijk is gebruik te maken van een permanente vlag. Soorten Beachflags Beachflags zijn verkrijgbaar in meerdere soorten en maten. De meest voorkomende is de 'straightflag' deze beachflag is recht en langwerpig van vorm. Wanneer je een iets creatiever idee hebt wat niet in een rechte vorm past kun je ook kiezen voor de 'dropflag'. Deze heeft een ronde druppel vorm en een breed oppervlak om een boodschap uit te brengen. Wil je helemaal opvallen dan is er ook nog de 'waveflag', deze heeft een zeer opvallende vorm waardoor hij extra opvalt. Wel is het hier heel belangrijk om je ontwerp goed aan te passen aan deze afwijkende vorm. Binnen of buitengebruik Beachflags kunnen binnen maar ook buiten gebruikt worden. Belangrijk is om vooraf te weten waar je de beachflag wilt gaan gebruiken en op welke ondergrond hij geplaatst zal worden. Wil je de beachflag bijvoorbeeld in een zachte ondergrond als gras of zand plaatsen dan heb je een grondpen nodig. Wil je hem buiten op een vaste ondergrond plaatsen dan kun je het beste kiezen voor een parasolvoet. Deze kun je vullen met water of zand zodat hij met wind gewoon rechtop blijft staan. Als je beachflag of voet voorzien is van een rotator kan hij 360 graden ronddraaien, hiermee is die altijd goed zichtbaar en blijft de vlag langer mooi. Als je de beachflag binnen plaatst zonder invloed van wind dan kun je een normale standaard of een voetplaat gebruiken. Leuk en opvallend voor bij presentaties, meetings of op de balie van uw bedrijf zijn de mini Beachflags, deze zijn slechts 62 cm hoog. Het perfecte ontwerp Om jouw beachflag op te laten vallen tussen de massa zijn er tal van manieren om dit voor elkaar te krijgen. Je kunt uiteraard zorgen voor flitsende kleuren, bijzondere vormen en XXL formaten. Maar belangrijker is om te zorgen dat de boodschap die je wilt overbrengen juist is. Als je tekst op de vlag wilt aanbrengen hou het kort en bondig, lees is more. Wel kun je kiezen voor een opvallend en origineel lettertype maar kies deze met zorg en laat het passen bij jouw design. Ook met de indeling kun je een beetje spelen, een beachflag is verkrijgbaar in speelse vormen, maak hier ook gebruik van. Teksten die bijvoorbeeld net over de rand aflopen of afgesneden worden trekken meer aandacht. Met kleur en afbeeldingen kun je een hoop bereiken, mits je de juiste keuze maakt. Probeer kleuren te kiezen die dicht bij je eigen huisstijl en herkenbaarheid staan. Bij veel beachflags is het mogelijk om de tunnel in een aparte kleur te printen, hiermee kun je een extra effect meegeven aan je vlag. Wanneer je afbeeldingen gebruikt kun je deze als achtergrond gebruiken of als hoofdafbeelding, wel zijn voldoende pixels een must voor een mooi eindresultaat.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
bottom of page