top of page

One way vision only!

Folie waardoor je niet naar binnen kunt kijken maar wel naar buiten? Wij hebben het! Ontdek onze One Way Vision folie, een geperforeerde folie die in elke kleur en met full colour afbeeldingen te beprinten is.

One way vision folie is een bijzondere folie welke voorzien is van een gaatjespatroon. De folie is volledig geperforeerd en aan de achterkant is hij volledig zwart, hierdoor kun je gemakkelijk naar buiten kijken. Aan de voorzijde kun je een afbeelding, logo of bijzondere foto's laten printen op een witte ondergrond, door het beeld vloeit de voorzijde voor het oog dicht en kun je er niet makkelijk doorheen kijken.

One way vision folie is geschikt voor montage op allerlei soorten ruiten en kan in zowel kleine als hele grote formaten uitgevoerd worden. Standaard wordt de folie gemonteerd aan de buitenzijde van het glas (zichtzijde), maar indien gewenst is het ook mogelijk om met glasheldere folie en speciale technieken een zelfde effect te creëren wat aan de binnenzijde van de ruit gemonteerd kan worden.

De one way vision folie wordt vaak gebruikt voor tijdelijke toepassingen zoals actie's bij winkels, kantoor panden enz.EndFragment

EndFragment

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
bottom of page