top of page

Realistische wandpanelen


De texture panels zijn de perfecte oplossing voor een snelle en indrukwekkende verbouwing. Met behulp van deze wandpanelen kan er snel en zonder overlast een totaal andere wand gecreëerd worden. Door de ruime keuze van ruim 850 verschillende designs zijn de mogelijkheden eindeloos.

Texture panels zijn leverbaar in diverse designs welke onder te verdelen zijn in de volgende categorieën; Wood, Metal, Stone, Brick, Slate & Tile, Bamboo. Door de opbouw van panelen zijn snel en gemakkelijk hele wanden te bedekken en binnen no time van een compleet andere uitstraling te voorzien. Het grote voordeel van deze panelen is dat het zonder overlast en snel geplaatst kan worden. De panelen zijn uiterst realistisch en een niet van echt te onderscheiden.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
bottom of page