top of page

Naadloos XL wallcovers

Met Airtex kunnen naadloze wallcovers gecreëerd worden van 500 cm hoog tot 50 meter lang uit 1 volledig stuk! Het materiaal is super stevig, het scheurt niet, kreukt niet en is eenvoudig schoon te maken. Het word direct full colour geprint en de prints zorgen voor extreem heldere en krachtige kleur uitspattingen.

Airtex is toe te passen op allerlei soorten ondergronden en de moderne vervanger van het traditionele behang. Buiten het mooie effect dat de wand 1 geheel blijft zijn er door het te beprinten onwijs veel mogelijkheden om het te personaliseren. Zo kunt u er logo's, afbeeldingen of eigen gemaakte motieven op laten printen om uw eigen unieke wand te creëren. Het materiaal is geschikt voor binnengebruik en beschikt over een brandwerend B1 certificaat.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
bottom of page