top of page
IMG_6326_edited.jpg

DENQ'R SIGNMAKERS
WERKT AAN EEN
MOOIE(RE) WEREL
D

 

DENQ'R SIGNMAKERS geeft doorlopend aandacht aan MVO. Wij steken de handen uit de mouwen en steken energie in duurzaam ondernemen. Daar krijgen we ook energie voor terug! Figuurlijk én letterlijk. We hebben ambities en zijn lokaal betrokken.

VEILIGHEID

DUURZAAMHEID

Omgaan met grondstoffen

Bij elke survey, buiten onze veiligheidsmeting en het inmeten, kijken we naar items die verwijderd moeten worden. We maken een plan welke producten gerecycled kunnen worden, en welke producten gescheiden moeten worden. Dit is een wekelijkse routine.

 

Geen plastic inpakmaterialen

Wij gebruiken geen plastic inpakmaterialen. Lichtreclame en bewegwijzering wordt ingepakt in verhuisdekens. We scheiden ons productie- en kantoorafval, en restmateriaal. Dat wordt wekelijks opgehaald en gerecycled voor hergebruik. Het verwijderde stickermateriaal wordt gescheiden afgevoerd. Wij zorgen voor honderd procent recycling, inclusief inkt! Ons productieproces delen wij met behulp van speciale nesting software zo in dat de grondstoffen nauwelijks afval opleveren.

 

Verbeteren van de -lokale- luchtkwaliteit

We werken actief aan het verlagen van de CO₂ uitstoot, fijnstof en stikstofdioxide. Daarom vervangen we alle diesel bedrijfsauto’s door elektrische vervoersmiddelen. Zestig procent van onze vloot rijdt al elektrisch, en binnen één jaar rijdt honderd procent elektrisch!

Elektrische auto's
Onze elektrische auto’s zetten we in ten behoeve van de vervoersbewegingen voor de scholen. Daardoor zakt de uitstoot van CO₂, fijnstof en stikstofdioxide eind 2022 al naar nul. De CO2 uitstoot van de diesel kilometers die we tot dat moment nog rijden - voor álle klanten! – compenseren we volledig bij het Nederlandse Trees For All. Dit aantal kilometers wordt bovendien geminimaliseerd op basis van software waarmee we onze routes optimaal plannen. Heel onze bedrijfsvoering in S is CO2 neutraal: we kopen honderd procent windenergie in, en CO2  gecompenseerd gas.

 

Sociaal

 Met hart en ziel sponsoren we een betaald voetbalclub. Zo dragen we ons steentje bij aan het in stand houden van een sterke lokale, sociale binding. Daarnaast sponsoren wij diverse projecten in het buitenland, met materialen voor de bouw van scholen en huizen. Onze meest recente donatie gaat naar Stichting Siloam. He is een erkend SBB-leerwerkbedrijf. Wij maken elk jaar plaats voor één BBL’er - beroepsbegeleidende leerweg - en één BOL’er - beroeps opleidende leerweg.

logo-sibon-diap.png

SIBON ERKEND SIGNBEDRIJF

SBB ERKEND LEERBEDRIJF

bottom of page