top of page

Show it to the world!

Lichtreclame

Een verlicht logo valt enorm op en in de donkere tijden springt uw reclame extra naar voren ten opzicht van anderen. Letters, logo's of lichtlijnen kunnen allemaal gemaakt worden in elke gewenste kleur en met diverse LED licht effecten.

Gevelletters

A business with no sign is a sign of no business is een uitspraak die geldt voor elk bedrijf. Voor uw gevelreclame zijn er talloze opties en materialen om uit te kiezen. Zo kunt u onder meer kiezen voor acrylaat, rvs, metaal, aluminium, piepschuim enz.

Ruitreclame

Ruitreclame is een vaak effectieve manier van reclame maken omdat het goed gezien wordt. Voor ruitreclame kunnen verschillende materialen gebruikt worden. Wilt u een aanbieding kenbaar maken of de laatste trends showen met een full colour afbeelding?

Vlaggen

Wilt u een vlag in een mast gebruiken, aan een stok of een andere toepassing? Vlaggen kunnen full colour bedrukt worden met elk gewenst logo of met een full colour afbeelding. Wij bieden ook een onderhouds- service om uw vlaggen tijdig te vernieuwen. 

Vlaggenmasten

Om uw traditionele vlag of baniervlag goed in de wind te kunnen laten wapperen heeft u een vlaggenmast nodig. Wilt u een kantelmast of eentje met lierbediening? Vlaggenmasten zijn leverbaar in verschillende hoogtes en RAL kleuren.

Frames

Voor grotere reclame uitingen, of tijdelijke toepassingen, kunnen frames ingezet worden met spandoeken. Er zijn verscheidene frames verkrijgbaar van de traditionele buizenframes tot aan mooie blinde systemen waar geen frame meer te zien is. 

Reclameborden

Reclameborden zijn flexibel te gebruiken in diverse situaties. Zo kun je een reclamebord tijdelijk plaatsen bij een project of als sponsoring bij een evenement of vereniging. Wij maken reclameborden van diverse materialen en in alle formaten.

Bewegwijzering

Op uw bedrijventerrein wilt u natuurlijk alle bezoekers stromen in goede banen leiden. Hiervoor een een duidelijke bewegwijzering noodzakelijk. Wij bedenken samen met u de juiste routing en zorgen voor een complete bewegwijzering van ontwerp tot uitvoering.

Reclamezuil

Een reclamezuil is een ware eyecather voor uw bedrijf of instelling. Van grote afstand kunt u bezoekers duidelijk maken waar u gevestigd bent. Reclamezuilen zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren en uiteenlopende formaten.  Ook uit de voeren met LED verlichting.

Glasfolie zonwerend

Moderne gebouwen bestaan steeds meer uit glas, maar helder glas is vaak niet zonwerend kan de warmte niet buiten houden. Met de juiste glasfolie kan er in ruimtes een warmte reducering gerealiseerd worden welke kan oplopen tot 7 a 10 graden.

Glasfolie functioneel

Glasheldere glasfolie is verkrijgbaar voor vele diversen toepassingen. Zo is er een inbraak werende glasfolie, een anti graffiti glasfolie en een UV werende glasfolie. Ook voor openbare ruimtes is er een folie beschikbaar die de verspreiding van bacteriën tegen gaat.

Verlichting

In de donkere dagen wilt u natuurlijk dat uw reclame goed zichtbaar blijft. Een juiste aanlichting hiervan is dan een noodzakelijk punt. Wij leveren diverse spots en rails om op diverse manieren uw reclame goed zichtbaar te maken.

Façade film

Wandpanelen en kozijnen van kunststof of aluminium zullen na verloop van jaren hun mooie uitstraling verliezen. Een slimmer alternatief dan schilderen is er voor te kiezen om ze te bekleden met folie. Dit kan snel en schoon uitgevoerd worden op korte termijn. 

Bouwbord

Bij het starten van een project is het plaatsen van een bouwbord een slimme keuze. Hiermee kunnen toekomstige kopers geïnformeerd worden over de projectplannen en is er voor de verder omgeving duidelijk wat er allemaal staat te gebeuren op de bouwplaats.

Stickers

Stickers leveren wij in hele grote formaten maar ook in handzame kleine formaten. Zo kunnen rollen stickers geleverd worden in een handige dispenser welke gemakkelijk te gebruiken zijn bij acties e.d. Uit te voeren in allerlei vormen, kleuren en formaten.

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie ontvangen?

Vult u dan het contact formulier in probeer een zo duidelijk mogelijke omschrijving te geven van uw aanvraag en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Bericht ontvangen!

bottom of page