top of page

Keuken wrappen Rotterdam:
de ideale oplossing voor een betaalbare keukenrenovatie

 Ben jij het zat om elke dag tegen die oude, saaie keuken aan te kijken? Droom je van een gloednieuwe, stijlvolle keuken zonder torenhoge kosten? Goed nieuws! Met keuken wrappen geef je jouw keuken in een handomdraai een volledig nieuwe look! Als de specialist op het gebied van keuken wrappen in Rotterdam helpen wij je graag. 

 

Stel je voor: een keuken die eruitziet als nieuw, zonder dat je alles moet slopen en vervangen. Dat is mogelijk met het laten wrappen van je keuken! Maar wat is dat eigenlijk, een keuken wrappen? Het is simpel: je gebruikt speciale interieurfolie om de oppervlakken van je keuken een frisse, nieuwe uitstraling te geven. Een goedkope en snelle oplossing die jouw keuken weer doet stralen!

IMG_0676_edited.jpg

Mogelijkheden keuken wrappen Rotterdam

Als je overweegt om je keuken te laten wrappen, wil je natuurlijk weten wat de mogelijkheden zijn.

Je hebt waarschijnlijk een beeld in je hoofd hoe je jouw ideale keuken voor je ziet.

De mogelijkheden met wrapfolie zijn gelukkig oneindig.

Hoogglans interieurfolie: 

Deze folie is perfect als je houdt van een moderne, strakke look. Hoogglans wrapfolie geeft je keuken een luxueuze uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

Mat interieurfolie: 

Mat wrapfolie biedt een stijlvolle en subtiele uitstraling. Ideaal als je niet houdt van glanzende oppervlakken. Ook hier zijn diverse kleuren beschikbaar.

 

Houtstructuur interieurfolie: 

Wil je een natuurlijke en warme sfeer in je keuken? Kies dan voor houtstructuur wrapfolie. Deze folie heeft een realistisch houtpatroon en is beschikbaar in verschillende tinten.

 

Marmer interieurfolie: 

Marmer is een tijdloze en elegante keuze. Marmer wrapfolie geeft je keuken een chique uitstraling en is verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen.

 

Metallic interieurfolie: 

Voor een gedurfde en opvallende look is metallic wrapfolie een uitstekende keuze. Deze folie heeft een glanzende, metalen afwerking en komt in verschillende kleuren.

 

Textuur interieurfolie: 

Wil je een unieke en opvallende uitstraling? Kies dan voor wrapfolie met een speciale textuur, zoals leder of beton. Hiermee creëer je een bijzonder effect in je keuken.

De kosten van keuken wrappen Rotterdam

Sta jij op het punt om je keuken te vernieuwen, maar schrik je van de hoge kosten en lange verbouwingstijd? Dan is je keuken laten wrappen een ideale oplossing. Dit is een betaalbaar en efficiënt alternatief voor het aanschaffen van een geheel nieuwe keuken. 

 

De kosten van een compleet nieuwe keuken kunnen al snel oplopen tot duizenden euro's. Daarnaast kost het slopen en installeren van een nieuwe keuken veel tijd, wat voor overlast kan zorgen. Met het laten wrappen van je keuken bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd en moeite.

Mat Charcoal.jpg

Kosten overzicht

*Let op: bovenstaande prijzen zijn indicatief en kunnen afwijken.

Zoals je ziet, zijn de kosten van keukenwrappen aanzienlijk lager dan die van een nieuwe keuken. Bovendien is het wrapproces snel en efficiënt, waardoor je binnen korte tijd kunt genieten van jouw vernieuwde keuken.

De kosten van het wrappen van een keuken zijn afhankelijk van het formaat, aantal lades en kastdeurtjes. En eventuele vaste onderdelen zoals zijaanzichten, achterwand, plinten en andere elementen. Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Keuken wrappen voor en na:

De voor- en nadelen van keuken wrappen

Keuken wrappen kent zowel voor als nadelen. Onderstaande tabel geeft een beknopt overzicht van de voor- en nadelen van verschillende opties om je keuken te vernieuwen. Keuken wrappen biedt een aantal voordelen, zoals een snelle en aanpasbare oplossing met een hoge duurzaamheid. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de kosten op lange termijn en mogelijke slijtage. Vergelijk de opties zorgvuldig om de beste keuze voor uw situatie te maken.

Veelgestelde vragen over keuken wrappen Rotterdam

Wat is keuken wrappen precies?

Keuken wrappen houdt in dat zelfklevende folie wordt aangebracht op keukenoppervlakken zoals kastjes en deuren. Dit geeft de keuken een nieuwe look zonder ingrijpende renovaties. De folie is verkrijgbaar in diverse kleuren, texturen en afwerkingen.

Hoe lang duurt het om een keuken te wrappen?

We bieden twee opties, afhankelijk van de situatie en de wensen van de klant. Een kleine keuken kan op locatie worden beplakt binnen één dag. Voor middelgrote en grote keukens halen we meestal de losse delen op bij de klant, zoals de kastdeurtjes. Vervolgens beplakken we deze in onze werkplaats en plaatsen we ze enkele dagen later terug. Bij de terugplaatsing worden ook de vaste onderdelen van de keuken beplakt.

Welke materialen worden er gebruikt voor het wrappen van een keuken?

Voor keuken wrappen wordt speciale, hoogwaardige zelfklevende folie gebruikt. Deze folie is duurzaam, onderhoudsvriendelijk, krasvast, bestand tegen vocht en vuil en bestand tegen een stootje. Ook zijn de folies 99% bacteriewerend.

Kan ik mijn keuken zelf wrappen, of is het beter om een professional in te schakelen?

Hoewel het mogelijk is om zelf je keuken te wrappen, levert het inschakelen van een professional betere resultaten op en voorkomt het problemen zoals luchtbellen en oneffenheden.

Is keuken wrappen een duurzame oplossing?

Ja, keuken wrappen is een duurzame oplossing. De folie is bestand tegen slijtage en gaat, mits goed onderhouden, 5 tot 10 jaar mee. Bovendien is het een milieuvriendelijker alternatief voor het vervangen van de hele keuken.

Hoe onderhoud ik mijn gewrapte keuken?

Een gewrapte keuken is eenvoudig te onderhouden. Gebruik een zachte, vochtige doek en milde schoonmaakmiddelen om de oppervlakken schoon te maken.

Kan ik de folie verwijderen zonder schade aan mijn keukenkastjes?

Ja, de folie kan meestal zonder schade worden verwijderd. Verwarm de folie voorzichtig met een föhn om de lijm losser te maken en trek de folie langzaam van het oppervlak.

Hoe kies ik de juiste kleur en textuur voor mijn keuken wrap?

Bij het kiezen van de kleur en textuur voor je keuken wrap, houd rekening met je interieurstijl en kleurenschema. Neem stalen mee naar huis om te zien hoe ze passen bij de rest van je interieur. Maak een afspraak met één van onze specialisten, die samen met jou kunnen kijken naar de beste kleurmogelijkheden. Wij hebben kleurenwaaiers en kleurenboeken ter beschikking met honderden mogelijkheden.

Zijn er bepaalde keukenmaterialen die niet geschikt zijn voor het wrappen?

De meeste keukenoppervlakken zijn geschikt voor wrappen, maar sommige materialen, zoals onbehandeld hout of poreuze oppervlakken, kunnen problemen opleveren. Raadpleeg een professional voor advies.

Hoe lang gaat een gewrapte keuken mee?

Een goed aangebrachte keuken wrap gaat 5 tot 10 jaar mee, afhankelijk van het gebruik en onderhoud.

Keuken wrappen Rotterdam: vraag een vrijblijvende offerte aan

Bericht ontvangen!

DENQ'R

Riga 4D

2993 LW - Barendrecht Nederland

 

Tel  0180 - 84 99 01

algemeen@denqr.nl

bottom of page