top of page

Wow!

Wallcovering

Uw muur omtoveren tot een ware eyecatcher met een fantastische print? Dit kan met verschillende printmaterialen waaronder Airtex, behang en muurfolie welke haarscherp geprint worden. Voor elk type ondergrond en afmeting zijn er speciale toepassingen.

Wandpanelen

Een natuurlijke of industriële uitstraling creëren welke echt opvalt kan met ons assortiment aan wandpanelen. Snel te installeren op diverse soorten ondergronden. Hiermee kan in korte tijd een totaal andere uitstraling gerealiseerd worden.

Letters en logo's

In het interieur komen letters en logo's goed tot zijn recht. Aan de muur, op de balie of levensgrote blow ups die op de grond staan. Er zijn vele mogelijkheden zowel met en zonder verlichting. Materialen verschillen van o.a. acrylaat, rvs, staal, hout, PVC en piepschuim.

Textielframe

Een textielframe is multi inzetbaar in het interieur. Het kan gebruikt worden als wandframe met een doek welke indien gewenst ook gewisseld kan worden. Ook kan een textielframe bijvoorbeeld ingezet worden als roomdivider met een een dubbelzijdige print.

Wrapping

Meubels, deuren, kozijnen, keukens en vele andere items kunnen voorzien worden van een nieuwe huid. Het kan voorkomen dat het nog niet versleten is maar niet meer in deze tijd past. Een refurbishing met onze interieur folies is dan de juiste oplossing.

Raambekleding

Naast diverse soorten raamfolie kunnen gordijnen of rolscreens gepersonaliseerd worden met eigen logo of print. Op diverse soorten textiel kunnen haarscherpe prints aangebracht worden. Ook zijn er meerdere afwerkingen mogelijk voor de raambekleding.

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie ontvangen?

Vult u dan het contact formulier in probeer een zo duidelijk mogelijke omschrijving te geven van uw aanvraag en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Bericht ontvangen!

bottom of page