top of page

Ook binnen goed op weg!

Glasfolie decoratief

Door creatief gebruik te maken van het brede assortiment aan glasfolies kunnen hele leuke effecten gecreëerd worden. Een ruimte kan een compleet andere uitstraling krijgen door gebruik te maken van glasfolie. Wij adviseren u graag voor de juiste keuze.

Glasfolie veiligheid

Speciaal voor de veiligheid is er een glasfolie ontwikkeld welke volledig transparant is en dik genoeg om ter beveiliging te dienen. De dikste variant is te gebruiken om inbrekers buiten te houden, een dunnere variant kan ook in huis of openbare ruimtes gebruikt worden.

Bewegwijzering

Zodra de volledige inrichting op zijn plek staat en iedereen heeft plaatsgenomen aan het juiste bureau is het belangrijk dat uw bezoekers deze ook kunnen vinden. Een duidelijke  bewegwijzering is dan noodzakelijk. Samen met u stellen wij een helder plan op.

Beurs

Op de beurs wilt u alle huidige en nieuwe klanten natuurlijk in stijl kunnen ontvangen. Hierbij hoort een op maat gemaakte beursstand in uw huisstijl. En diverse promotiemiddelen om uw producten en informatie duidelijk communiceren naar de klant.

Digital Signage

Digitale schermen hebben vele voordelen ten opzichte van geprinte reclame. Zo is het makkelijker om snel van content te wisselen en kun je meerdere items achter elkaar tonen. Met de nieuwste technieken zijn er vele mogelijkheden voor het creëren van de juiste content.

Stickers

Stickers leveren wij in hele grote formaten maar ook in handzame kleine formaten. Zo kunnen rollen stickers geleverd worden in een handige dispenser welke gemakkelijk te gebruiken zijn bij acties e.d. Uit te voeren in allerlei vormen, kleuren en formaten.

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie ontvangen?

Vult u dan het contact formulier in probeer een zo duidelijk mogelijke omschrijving te geven van uw aanvraag en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Bericht ontvangen!

bottom of page