top of page

U bent uniek!

DENQ'R logo white.png
Logo

Uw logo staat voor uw eigen identiteit. Wij ontwikkelen een unieke identiteit waarmee u opvalt in de massa. Een logo kan opgezet worden uit verschillende elementen als tekst, beeldmerk en een pay off. Een goed logo is de basis van uw branding.

Huisstijl

Wanneer uw een eigen logo heeft is het van belang om de rest van uw uitstraling te gaan bepalen. Welke kleuren gebruikt u op uw reclame uitingen? Welke lettertypen gebruikt u op uw website en hoe zien de rest van uw communicatie middelen er uit?

Drukwerk

Naast online communicatie middelen zijn ook gedrukte en geprinte media nog steeds noodzakelijk. Wij denken graag met u mee in welke vorm u het beste drukwerk kunt toepassen. Tevens verzorgen wij het ontwerp en het drukproces.

Social media

Online zijn er vele nieuwe kansen te benutten en diversen social media kanalen om uit de kiezen. Samen met u kunnen wij content creëren en toepassen op de social media kanalen waar voor u de meeste resultaten te behalen zijn. Wij denken graag met u mee.

Digital Signage

Digitale schermen hebben vele voordelen ten opzichte van geprinte reclame. Zo is het makkelijker om snel van content te wisselen en kun je meerdere items achter elkaar tonen. Met de nieuwste technieken zijn er vele mogelijkheden voor het creëren van de juiste content.

Restyling

Wanneer uw huidige huisstijl alweer een tijdje mee draait kan het tijd zijn voor een restyling. Samen met u zullen wij bekijken waar er verbetering aangebracht kan worden. Wij kunnen onder meer het logo, huisstijl, reclame uitingen en de website restylen.

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie ontvangen?

Vult u dan het contact formulier in probeer een zo duidelijk mogelijke omschrijving te geven van uw aanvraag en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Bericht ontvangen!

bottom of page