top of page

Autobestickering Capelle aan den IJssel? DENQ’R doet het!

Wil je van jouw auto, bedrijfsbus of vrachtwagen een rijdende klantenmagneet maken in Capelle aan den IJssel? En wil je met autobestickering opvallen op de N210 of op de A16? Dan kan je jouw bedrijfsvoertuig laten beletteren, bestickeren of wrappen.

 

Onderscheidt jouw bedrijfsvoertuig van al saaie leaseauto's in Capelle aan den IJssel en bereik honderdduizenden potentiële klanten per jaar. 

Offerte aanvragen voor autobestickering

Bedankt voor je aanvraag. Wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

Jouw auto laten bestickeren in Capelle aan den IJssel?

Zoek je in Capelle aan den IJssel een betrouwbare partner voor het bestickeren van één of meerdere auto's? Maak dan kennis met DENQ'R, hét bedrijf dat gespecialiseerd is in het bedenken, ontwerpen en plaatsen van reclame-uitingen. Onze vestiging in Barendrecht ligt op slechts 20 minuten rijden van Capelle aan den IJssel. 

 

Bij ons kun je terecht voor autobestickering op locatie of in onze werkplaats.

Voorbeelden van autobestickering

Wat kost autobestickering?

De prijs van autobestickering is afhankelijk van diverse factoren. Als je ervoor kiest om je hele voertuig te laten wrappen, dan is dat een grotere investering dan wanneer je alleen je bedrijfsnaam en logo wilt laten bestickeren. De duur van de gewenste autobestickering heeft ook invloed op de prijs.

Autobestickering alleen voor promotionele acties (korte periode)

 

Voor promotionele acties hoef je niet per se dure folie op je voertuig aan te brengen. Als je voor een korte periode autobestickering op je auto wilt hebben, hebben wij speciale folie die geschikt is voor tijdelijk gebruik. Deze folie is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen na de actie. Bovendien zijn de kosten hiervan aanzienlijk lager dan bij autobestickering of autobelettering die langdurig op de auto moet blijven zitten.

 

Autobestickering alleen voor een leaseperiode

(3 tot 5 jaar)

Wanneer je een auto least voor een periode van gemiddeld 3 tot 5 jaar, hoef je geen dure folie te gebruiken die tot wel 10 jaar op je auto blijft zitten. Bij autobestickering voor een middellange termijn maken wij gebruik van folie die hier speciaal voor geschikt is. Zo bespaar je onnodige kosten en heb je toch een professionele uitstraling van jouw bedrijf op je auto.

 

Autobestickering voor de lange termijn

(tot 10 jaar)

Voor auto's die voor een lange termijn worden ingezet, adviseren wij gebruik te maken van duurzame folie van hoge kwaliteit. Deze folie is iets duurder, maar blijft tot wel 10 jaar goed op de auto zitten. Zo ben je verzekerd van autobestickering die niet snel verkleurt of los gaat zitten. 

 

Daarom gebruiken wij folie van de beste merken: Avery dennison / 3M / Oracal

 

Hieronder hebben we de kosten overzichtelijk voor je op een rijtje gezet.

Wil je exact weten hoeveel autobestickering
voor jouw voertuig of wagenpark kost?

Zeker weten! Wij kunnen de bestaande autobestickering netjes verwijderen zonder de lak te beschadigen of lijmresten op het voertuig achter te laten. Vervolgens kun je de auto of bestelbus opnieuw laten bestickeren, verkopen of terugbrengen naar de leasemaatschappij.

Kunnen jullie ook bestaande autobestickering verwijderen?

Deze klanten gingen je voor in Capelle aan den IJssel

Wil jij ook jouw voertuig(en) of wagenpark laten voorzien van professionele autobestickering, belettering of wrapping. En wil je net als onze andere tevreden klanten (o.a. BEDRIJFSNAAM) uit Capelle aan den IJssel meer potentiële klanten bereiken? Dan staan wij graag voor je klaar.

Veel gestelde vragen

Hoe gaan jullie te werk?

 

Onze werkwijze is als volgt: 

  1. Je vraagt een offerte aan.

  2. We nemen contact met je op om je wensen en eisen te bespreken.

  3. We maken de offerte op maat en bespreken samen de offerte.

  4. Na akkoord gaan we aan de slag met het ontwerp, geheel op basis van jouw wensen en eisen. We kiezen de juiste kleur folie passend bij jouw huisstijl. 

  5. We bespreken het ontwerp en maken aanpassingen zodat je 100% tevreden bent met het ontwerp. Indien gewenst kunnen we ook een drukproef printen.

  6. Je keurt het ontwerp goed, en wij gaan aan de slag met het beletteren van het voertuig.

  7. Jij hebt nu een rijdende visitekaartje

Ik heb nog geen flauw idee wat ik exact wil, kunnen jullie mij ook adviseren? 

Het kan natuurlijk zijn dat je nog niet exact weet wat je wilt. Daarom gaan we graag met je in gesprek en stellen je verschillende vragen over je bedrijf en je klanten. 

 

Na ons gesprek hebben we een beter beeld van jouw bedrijf, en kunnen we een eerste ontwerp maken. En vanuit dat ontwerp werken we verder. 

Kunnen jullie mijn huidige huisstijl aanpassen, zodat deze beter aansluit bij ons bedrijf? 

 

Ja, we kunnen ook eerst je huisstijl aanpassen of een compleet nieuwe huisstijl ontwerpen voor een meerprijs. Vervolgens kunnen we aan de slag met de autobelettering.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bericht ontvangen!

DENQ'R

Riga 4D

2993 LW - Barendrecht Nederland

 

Tel  0180 - 84 99 01

algemeen@denqr.nl

bottom of page