top of page

Auto wrappen is ideaal voor een unieke uitstraling of om je branding door te voeren

Ben je het zat om elke dag naar die saaie, onopvallende kleur van je auto te kijken en snak je naar een frisse, nieuwe look? Of je nu de branding van je bedrijf op een originele manier wil doorvoeren of je eigen auto een unieke look wil geven. Auto wrappen is dé oplossing. Het is voordeliger dan een volledige spuitbeurt en als je iets ander wil, dan kan het gemakkelijk worden verwijderd.

Offerte aanvragen voor autowrappen

Bedankt voor je aanvraag. Wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

Wat kost een auto wrappen?

De kosten van auto wrappen kunnen variëren. Dit is afhankelijk van verschillende factoren zoals het type wrap, de grootte van je auto en de complexiteit van het ontwerp.

Als je je auto volledig van kleur wil laten veranderen (colorchange wrap) kunnen we je een indicatie van de kosten per voertuig geven. Voor de andere mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld commercial wrap, color change wrap, two tone wrap, full colour wrap of PPF wrap hebben we meer informatie nodig om een goede offerte op te kunnen maken, omdat dit maatwerk is. 


Hieronder vind je een overzicht van de vanafprijzen voor colorchange wrap (het volledig van kleur laten veranderen van het voertuig).

Wat zijn de voordelen van auto wrappen?

Auto wrappen biedt tal van voordelen die het een aantrekkelijke keuze maken voor zowel autoliefhebbers als bedrijven. Allereerst beschermt een wrap de originele lak van je auto tegen schadelijke invloeden zoals krassen, steenslag en weersomstandigheden. Hierdoor blijft je auto er langer als nieuw uitzien. Bovendien is een wrap eenvoudig te verwijderen zonder de onderliggende lak te beschadigen, waardoor je in een handomdraai terug kunt keren naar de oorspronkelijke kleur of een andere wrap kunt kiezen.

 

Daarnaast biedt auto wrappen vrijwel onbeperkte aanpassingsmogelijkheden. Je kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren, afwerkingen en patronen, waardoor je jouw auto een unieke uitstraling kunt geven die perfect bij je smaak of bedrijfsimago past. Of je nu gaat voor een opvallende chroomlook, een stijlvolle matte afwerking of een gedetailleerd ontwerp, met auto wrappen zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

Wat zijn de mogelijkheden van auto wrappen?

 

Auto wrappen biedt een breed scala aan mogelijkheden om het uiterlijk van je auto volledig te transformeren. Dankzij de verschillende soorten wraps en talloze kleuren kun je jouw wagen een unieke uitstraling geven die bij je persoonlijke smaak of bedrijfsimago past. Er zijn verschillende soorten wraps mogelijk:

 

 • Colorchange wraps - Voertuig volledig van kleur veranderen.

 • Commercial wraps: Voertuig in bedrijfskleuren wrappen, volledig of deels. 

 • Two tone wrap: Auto in 2 kleuren wrappen (Zoals de welbekende Volkswagenbusjes)

 • Full Colour wraps - Volledig geprinte folie met patroon of afbeeldingen

 • PPF wrap - Paint protection film


Je kan kiezen uit de volgende wraps waarmee je je auto kan laten wrappen.

 

 • Glanzende wraps

 • Matte wraps

 • Satijn wraps

 • Metallic wraps

 • Chroom wraps

 • Carbon wraps

 • Full Colour geprinte wraps

 

Auto wrappen is een duurzame oplossing

 

Het laten wrappen van je auto is een duurzame oplossing. De hoge kwaliteit van wrapfolie zorgt ervoor dat de wrap lang mee gaat. Daarnaast zorgt de wrapfolie ervoor dat je auto bestand is tegen allerlei weersomstandigheden, zoals zon, regen, en sneeuw. Bovendien is de folie bestand tegen krassen en steenslag, waardoor je auto langer in topconditie blijft. Dit draagt bij aan het behoud van de waarde van je auto en de uitstraling ervan. Ook zijn de materialen die gebruikt worden bij auto wrappen milieuvriendelijker dan traditionele spuitmethoden. Dit komt doordat de folie minder schadelijke stoffen bevat en het productieproces minder belastend is voor het milieu.

Wil je een exacte prijsopgave ontvangen voor het laten wrappen van jouw auto

 • Auto wrappen Rotterdam

 • Auto wrappen Barendrecht

 • Auto wrappen Spijkenisse

 • Auto wrappen Capelle aan den IJssel

 • Auto wrappen Ridderkerk

 • Auto wrappen Schiedam

 • Auto wrappen Vlaardingen

Plaatsen waar wij voornamelijk actief zijn

Jouw auto laten wrappen door DENQ’R?

Als je van plan bent om je auto te laten wrappen, staan wij voor je klaar om je te helpen. Welke auto wrap het meest geschikt is voor jou, hangt af van jouw specifieke wensen en eisen. Als je al een duidelijk idee hebt, kunnen wij dit omzetten naar een ontwerp en vervolgens het voertuig wrappen. Als je nog niet precies weet wat je wilt, dan kunnen wij verschillende ontwerpvoorstellen voor je maken.

Veel gestelde vragen

 

 

Ik heb nog geen flauw idee wat ik exact wil, kunnen jullie mij ook adviseren?

Jazeker, u kunt langskomen bij ons bedrijf om u wensen te bespreken en kleuren te bekijken.

 

Hoe lang duurt het om een auto te wrappen?

Voor het volledig wrappen van een auto hanteren we een termijn van 1 week. Als het gaat om het wrappen van afzonderlijke onderdelen of bijvoorbeeld een two-tone wrap, duurt dit meestal 1 tot 3 dagen.

 

Is autowrappen schadelijk voor de lak van de auto?

Het wrappen van een auto is in principe niet schadelijk voor de lak. Een aandachtspunt is echter als de auto schade heeft gehad en opnieuw is gespoten. Als de lak niet goed is aangebracht, kan deze beschadigen bij het verwijderen van de folie. Het is ook belangrijk om minstens 2 weken te wachten na het herstellen van de schade voordat de folie wordt aangebracht.

 

Is het mogelijk om autowraps door jullie te laten verwijderen?

Jazeker, we kunnen hiervoor een afspraak maken.

 

Hoe lang gaat een wrap mee?

Gemiddeld genomen gaat een wrap 5 tot 8 jaar mee.

 

Kan ik mijn auto laten wrappen in elke gewenste kleur of design?

Er zijn veel verschillende kleuren wrapfolies beschikbaar. Wij werken met diverse A-merken van wrapfolies, zoals Avery en 3M.

 

Kan ik een deel van mijn auto laten wrappen of moet de hele auto gedaan worden?

Bij ons is het ook mogelijk om specifieke onderdelen van een auto te laten wrappen, zoals de motorkap, het dak of de spoiler. We bieden ook two-tone wraps aan waarbij het onderste of bovenste gedeelte van de auto wordt gewrapt.

 

Hoe onderhoud ik mijn gewrapte auto?

Was uw auto regelmatig met een zachte spons en milde autoshampoo om vuil en stof te verwijderen. Vermijd het gebruik van schuurmiddelen of agressieve chemicaliën, omdat deze de wrap kunnen beschadigen.

 

Kan een auto met een wrap door de wasstraat?

Ja, dat is mogelijk. Het met de hand wassen van de gewrapte auto bevordert wel de levensduur van de wrap.

 

Hoe lang moet ik wachten voordat ik mijn pas gewrapte auto kan wassen?

Meestal adviseren wij om minstens 2 weken te wachten voordat de gewrapte auto wordt gewassen.

 

Biedt een wrap bescherming tegen krassen en steenslag?

Een colorchange wrap biedt een bepaalde mate van bescherming. Als u echter volledige bescherming wenst, raden wij aan te kiezen voor een PPF-wrap (paint protection film).

 

Kan een wrap mijn auto beschermen tegen roest en corrosie?

Nee, dat kan wrapfolie niet.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bericht ontvangen!

DENQ'R

Riga 4D

2993 LW - Barendrecht Nederland

 

Tel  0180 - 84 99 01

algemeen@denqr.nl

bottom of page